Дослідження тісноти кореляційного зв’язку між значеннями відносних фінансових показників підприємств Волинської області - Клювак, Андрій; Клювак, Оксана; Яров, Олексій (Фінансовий простір, 2011)
В статті досліджено деякі аспекти створення статистичних моделей, за допомогою яких можна здійснювати прогнозування імовірності настання банкрутства підприємств. Проаналізовано тісноту кореляційного зв’язку між значеннями відносних фінансових показників підприємств Волинської області та запропоновано базис для побудови моделі прогнозування банкрутства підприємства.