Закордонний та вітчизняний досвід становлення методології управління персоналом в банківські сфері - Винокур, Леся; Полях, Сергій (Фінансовий простір, 2016)
У статті розглянуто закордонний та вітчизняний досвід управління персоналом банку. Визначено практику, щодо управління персоналом в умовах теперішнього часу. Розглянуто особливості специфіки плинності кадрів в банківській сфері та необхідність формування відповідної методологічної бази, що в повній мірі враховуватиме специфіку сучасних умов.