Внутрішня міграція України в умовах військових та соціально-економічних загроз - Кукса, Валентина (Фінансовий простір, 2016)
У статті досліджено особливості внутрішньої міграції населення України в умовах військових та соціально-економічних загроз. Визначено причини та регіони внутрішнього переміщення населення. Проаналізовано проблеми внутрішніх мігрантів та запропоновано заходи, щодо їх вирішення.