Соціальний аспект цінності сучасних грошей - Рябініна, Людмила (Фінансовий простір, 2011)
У статті проаналізовано поняття цінності грошей у різних аспектах. Головну увагу приділено проблемі соціальної корисності та впливу грошей на суспільні відносини. Запропоновано ряд заходів щодо створення умов для найкращого виконання грошима їх соціальної ролі.