Особливості державного та регіонального управління інвестиційним процесом в Україні як складової публічного управління та адміністрування - Адамовська, Вікторія (Фінансовий простір, 2016)
У статті розроблено організаційну структуру державного та регіонального управління інвестиційним процесом в Україні. Також запропоновано використовувати методичний підхід до оцінки безальтернативного інвестиційного проекту в контексті державного та регіонального управління інвестиційним процесом. Раціональний розподіл інвестиційних ресурсів повинен бути заснований на принципах першочерговості, справедливості і рівності. При цьому обов’язковим є врахування принципу публічності.