Податковий контроль як засіб підвищення ефективності управління державними фінансовими ресурсами - Гупаловська, Мирослава (Фінансовий простір, 2016)
У статті розглянуто теоретичні аспекти податкового контролю, проаналізовано практику його здійснення в контексті управління державними фінансовими ресурсами, окреслено перспективні шляхи підвищення ефективності податкового контролю в Україні.