«Податковий аудит» - це напрямок аудиторської діяльності чи процесуальні дії контролюючих органів? - Кругла, Надія (Фінансовий простір, 2016)
У статті розглянуті причини та наведені переваги, за якими платники податків зацікавлені в проведенні перевірок податкової звітності саме незалежними аудиторами. Обґрунтована необхідність внесення змін в існуючу нормативну базу аудиту та створення окремого методичного забезпечення аудиту податків. Підтверджено, що податковий аудит, з точки зору податкового законодавства, це все ж таки процесуальні дії контролюючих органів.