Бухгалтерський облік зовнішньоекономічної діяльності промислових підприємств: коригування митної вартості та формування податкового кредиту з ПДВ - Єлізарова, Катерина (Фінансовий простір, 2016)
В статті наведено проблеми підприємств щодо визначення митної вартості імпортних товарів, визначено можливі стратегії дій підприємств в даному напрямку, розглянуто наслідки кожної з запропонованих стратегій щодо її впливу на формування податкового кредиту з ПДВ.