Соціально–екологічна безпека діяльності підприємств:актуальні питання управління та оподаткування - Молодецька, Олена (Фінансовий простір, 2016)
По кожній складовій безпеки підприємства є велика кількість індикаторів, що визначають їх основні показники, але лише їх частина дозволяє ідентифікувати соціальну та екологічну складову. Виявлена необхідність удосконалення інструментарію оцінювання соціальної та екологічної безпеки діяльності підприємств.