Державна підтримка фінансування аграрного виробництва України - Гмиря, Вікторія (Фінансовий простір, 2016)
В статті розглянуто основні інструменти та методи державної підтримки фінансування аграрного виробництва України. Виявлено основні проблеми, які пов’язані з реалізацією державної підтримки аграрних виробників в складній економічній ситуації. Обґрунтовано пропозиції щодо покращення державної підтримки фінансування аграрного виробництва через застосування стимулюючих інструментів як до фінансових установ, так і до аграрних виробників.