Особливості функціонування ринку іпотечних цінних паперів в Україні - Запорожець, Світлана (Фінансовий простір, 2016)
Досліджено особливості функціонування вітчизняного ринку іпотечних цінних паперів. Охарактеризовано його види, функції та інституційну структуру, надано порівняльну характеристику фінансових інструментів, які обертаються на ньому. В статті сформульовано ряд проблем, які стримують розвиток ринку іпотечних цінних паперів та обґрунтовано напрями їх вирішення.