Соціальний капітал в системі антикризового менеджменту - Кочума, Інна (Фінансовий простір, 2016)
У статті розкривається роль соціального капіталу в системі антикризового менеджменту організації, аналізується механізм його впливу на її життєдіяльність та надаються практичні рекомендації щодо його формування та ефективного використання в умовах кризи.