Оптимізаційний механізм ефективного розподілу рекламного бюджету - Хасан, Алі Аль-Абабнех (Фінансовий простір, 2016)
Стаття присвячена розгляду питання ефективності рекламних заходів в умовах сучасного ринку, зокрема питанню оптимального розподілу рекламного бюджету. Визначено актуальність проблеми, що досліджувалась, та надано оцінку значущості процесу ефективного розподілу рекламного бюджету в системі маркетингових заходів. Запропоновано інноваційну модель ефективного розподілу рекламних коштів. Зроблені відповідні висновки щодо доцільності застосування запропонованої моделі.