Міжнародний досвід банківського кредитування малого і середнього підприємництва - Жежерун, Юлія (Фінансовий простір, 2017)
У статті досліджено сутність малого та середнього підприємництва. Проведено аналіз основних показників діяльності малих, середніх та великих підприємств. Виявлено особливості та проблеми банківського кредитування малого і середнього підприємництва. Надано рекомендації щодо вирішення зазначених проблем з урахуванням міжнародного досвіду.