Окремі аспекти вдосконалення системи оцінки і забезпечення системи фінансової стійкості банківської системи - Лисенко, Роман (Фінансовий простір, 2011)
За допомогою узагальнення міжнародного досвіду, у статті проаналізовано шляхи вдосконалення існуючої системи оцінки та забезпечення фінансової стійкості.