Іпотечне кредитування населення як одна з перспективних можливостей відновлення села в Україні - Кушнір, Світлана; Григорович, Луїза (Фінансовий простір, 2017)
У статті проаналізовано динаміку чисельності сільських населених пунктів в Україні. Досліджено вітчизняні та закордонні умови надання іпотечних кредитів. Виявлено переваги надання іпотечних кредитів жителям села. Зазначено основні проблеми іпотечного кредитування в Україні та запропоновані шляхи їх подолання.