Методичні аспекти обліку готової продукції - Лютова, Ганна; Бондар, Анастасія (Фінансовий простір, 2017)
В статті розглянуто економіко-облікову інтерпретацію «готової продукції» вітчизняними та іноземними науковцями, особливості обліку готової продукції. Визначені напрями удосконалення оцінки готової продукції на підприємстві.