Оцінка фінансового стану підприємства з метою залучення інвестицій для підвищення конкурентоспроможності гірничозбагачувальних підприємств Криворізького регіону - Жук, Володимир (Фінансовий простір, 2011)
Розглянуто умови забезпечення високогорівня конкурентоспроможності підприємств, обґрунтовано необхідність залучення інвестиційних ресурсів для поліпшення конкурентних позицій, представлено методи оцінювання доцільності вкладення коштів.