Методичний підхід до комплексної оцінки якості корпоративного управління в акціонерному товаристві - Голівер, Владислав (Фінансовий простір, 2017)
У статті отримана економіко-математична модель комплексної оцінки якості корпоративного управління, що являє собою бінарний показник на основі поєднання рейтингової оцінки якості корпоративного управління з індексним показником зростання результативності поточної діяльності органів корпоративного управління на основі піраміди ефективності управління.