Методологічні засади формування системи забезпечення інвестиційної безпеки держави - Мороз, Максим (Фінансовий простір, 2017)
Розглянуто значущість формування системи забезпечення інвестиційної безпеки держави, визначено його методологічні засади. Окреслено основні завдання, які має вирішувати така система, та її компоненти. Виявлено проблеми і умови забезпечення інвестиційної безпеки. З’ясовано пріоритетні методи забезпечення і державного регулювання інвестиційної безпеки національної економіки. Запропоновано перелік індикаторів інвестиційної безпеки держави.