Стратегічні орієнтири посилення фінансового потенціалу аграрних підприємств - Танклевська, Наталія; Мірошніченко, Вікторія (Фінансовий простір, 2017)
У статті визначено, що головними стратегічними орієнтирами посилення фінансової безпеки аграрного підприємства мають бути забезпечення фінансової безпеки, фінансової незалежності та фінансової стабільності. Обґрунтовано ндикатори та заходи забезпечення кожної із зазначених складових. Проведено аналіз фінансового потенціалу аграрного підприємства за індикаторами стратегічних орієнтирів у динаміці.