Напрями модернізації організаційно-правового забезпечення грошових переказів українських трудових мігрантів - Онищук, Вікторія (Фінансовий простір, 2017)
У статті систематизовано інформаційне забезпечення українських трудових мігрантів, проведено аналіз чинної нормативно-правової бази, що стосується питань міграції, прав українських трудових мігрантів та можливості здійснення ними грошових переказів на батьківщину. Запропоновано напрями удосконалення норм чинного законодавства України в питаннях здійснення трудовими мігрантами приватних грошових трансфертів