Сучасний стан та дієвість державної підтримки сільського господарства - Пристемський, Олександр (Фінансовий простір, 2017)
В статті розглянуто сучасний стан та дієвість державної підтримки сільського господарства. Проаналізовано видатки державного бюджету наданих Мiнiстерству аграрної політики та продовольства України. Особливу увагу придiлено аналізу державної підтримки за рахунок бюджетних дотацій, гарантiй та обсягу бюджетної підтримки сільського господарства за рахунок податку на додану вартість.