Тенденції розвитку фінансового сектору економіки - Хоружий, Сергій (Фінансовий простір, 2017)
Проаналізовані тенденції розвитку структури фінансового сектору економіки на основі інформаційно-технологічних новацій. Встановлені причини централізації інфраструктури фінансового ринку, необхідності посилення державного нагляду та поширення регуляторного арбітражу. Здійснено оцінку впливу нових фінансових технологій, а також емісії забезпечених електронних грошей із використанням технології блокчейн на подальші зміни у структурі фінансового сектору економіки та на децентралізацію йогоінфраструктури.