Принципи забезпечення фінансової стабільності кредитних установ - Хуторна, Мирослава (Фінансовий простір, 2017)
У статті обґрунтовано принципи забезпечення фінансової стабільності кредитних установ; виділено специфічні (завчасної обачності; адаптивності; збалансованої прибутковості; суспільної відповідальності; економічної відповідальності) та загальні принципи (наукової обґрунтованості; комплексності; безперервності; довіри; ефективності).