Банківське кредитування суб’єктів господарювання - Андрейків, Тетяна; Процюк, Тетяна (Фінансовий простір, 2017)
У статті охарактеризовано сучасний стан банківського кредитування. Проведено аналіз динаміки основних показників банківського кредитування в Україні, зокрема у розрізі суб’єктівгосподарювання. Визначено основні проблеми розвитку банківського кредитування суб’єктів господарювання в Україні і на цій основі окреслено заходи, спрямовані на їх вирішення та активізацію банківського кредитування реального сектору в Україні.