Нормативно-правове регулювання управління персоналом органами місцевого самоврядування в системі державного управління - Буркова, Людмила; Семеняка, Тетяна (Фінансовий простір, 2017)
Здійснюючи управління персоналом в органах місцевого самоврядування, працівники кадрових служб керуються низкою нормативно-правових документів як загального характеру, так і тих, що стосуються виключно служби в органах місцевого самоврядування. Дослідження сучасного стану нормативно-правового регулювання управління кадрами в органах місцевого самоврядування дало змогу виявити недоліки, які існують у ньому. Зокрема, це значна кількість нормативних документів, яка все одно повною мірою не регламентує всі особливості роботи в органах місцевого самоврядування.