Сучасні методичні підходи до аналізу фінансової стійкості підприємства - Касич, Алла; Костенко, Михайло (Фінансовий простір, 2017)
Стаття присвячена дослідженню фінансової стійкості та факторів, які на неї впливають. Також досліджуються показники фінансової стійкості та проводиться аналіз фінансового забезпечення підприємства, створення умов для поліпшення аналізу фінансової стійкості суб’єктів господарювання. Визначено шляхи та пропозиції щодо вдосконалення аналізу фінансової стійкості підприємств з урахуванням усіх базових показників її діяльності.