Інструменти фінансування малого бізнесу: ісламська економічна концепція - Юркевич, Оксана (Фінансовий простір, 2017)
Досліджуються проблеми фінансування малого бізнесу. Оцінюються можливості застосування Моделі спільного розподілу прибутків і збитків. Наведено два основні механізми фінансування бізнесу в ісламській економічній концепції – контракт мушарака та контракт мудараба. Надається їх критична оцінка.