Ретроспективний аналіз інноваційних моделей економічного зростання - Тувакова, Наталія (Фінансовий простір, 2011)
В статті зроблено аналіз класичних і неокласичних теорій економічного зростання та виявлено чинники, що дозволяють їх адаптувати до сучасних умов.