Віртуальні інноваційні валюти як валюти майбутнього - Карчева, Ганна; Нікітчук, Станіслав (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена дослідженню віртуальних валют як різновиду електронних грошей та їх ролі в інформаційній економіці, порівнянню основних типів і видів віртуальних валют та можливих загроз, пов’язаних з їхнім використанням. Визначено шляхи впливу віртуальних валют на стабільність фінансової системи та в глобальному аспекті.