Кредити міжнародних фінансових організацій в економіці України - Миськів, Галина (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено кредитну діяльність провідних міжнародних фінансових організацій на території України. Автор проаналізував динаміку наданих кредитів Україні від міжнародних організацій та спробував дослідити їх ефективність. Як підсумок, виділено позитивні та негативні сторони співпраці із міжнародними кредиторами.