Кредитний банківський відсоток, як інструмент несилового управління економікою країни - Михайлюта, Сергій (Фінансовий простір, 2015)
На прикладі України досліджено вплив кредитного банківського відсотку на рівень економічного розвитку країни та на рівень життя її громадян. На підставі аналізу даних для групи країн визначено характер взаємозв’язку рівня економічного розвитку країни та рівня життя громадян в залежності від кредитного банківського відсотку.