Правові та організаційні проблеми нагляду за діяльністю банківських груп в Україні - Могильницька, Марія; Воробець, Христина (Фінансовий простір, 2015)
Проаналізовано показники і тенденції банківської системи України та виокремлено основні проблеми із регулювання й контролю діяльності банків та банківських груп. Обґрунтовано недоліки чинної законодавчої, методологічної та методичної бази із реалізації нагляду на консолідованій основі за діяльністю банківських груп. Розглянуто організацію банківського нагляду за банківськими групами та запропоновано напрями її удосконалення.