Особливості застосування статистичних моделей і методів для оцінки банківської діяльності - Рогожнікова, Надія (Фінансовий простір, 2015)
В статті розглянуто необхідність статистичного оцінювання функціонування банків, пропорційності взаємозв’язків, визначення тенденцій їх розвитку з метою інформаційно-аналітичного забезпечення повноцінної інтеграції банківської системи України в міжнародний економічний простір.