Проблеми та перспективи розвитку банківської системи України - Карчева, Ганна; Булиндін, Дмитро; Кліщук, Юлія; Старинська, Марина (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто основні проблеми функціонування та розвитку банківської системи України з урахуванням макроекономічних умов та світових тенденцій. Проведено порівняльний аналіз основних індикаторів розвитку банківських систем України, США, Великобританії і Німеччини та надано пропозиції щодо підвищення ефективності та стабільності банківської системи України. Розроблено можливі сценарії розвитку банківської системи України на перспективу. Запропоновано сучасні інноваційні підходи до управління банківською діяльністю в сучасних умовах