Місце України на світовому ринку військово-технологічної продукції - Коляда, Олена; Тригуб, Світлана (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено сучасний стан і динаміку розвитку світового ринку зброї. Виокремлено основних експортерів та імпортерів у цьому сегменті. Проведено оцінку місця України як експортера озброєння на світовий ринок. Запропоновано напрями підвищення ефективності використання військово-технологічного потенціалу України.