Міжбюджетні відносини в системі державного регулювання розвитку сільських територій - Лісовий, Андрій; Салямон-Міхеєва, Катерина (Фінансовий простір, 2018)
Розкрито суть міжбюджетних відносин, проаналізовано їх вплив на систему державного регулювання розвитку сільських територій та обґрунтувано пропозиції щодо вдосконалення бюджетних відносин між державним та місцевими (сільськими) бюджетами.