Маркетинг цифрових інновацій на ринку банківських послуг - Міщенко, Володимир; Міщенко, Світлана (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено особливості маркетингу цифрових інновацій на ринку банківських послуг, обґрунтовано, що в сучасних умовах банки повинні орієнтуватися на використання цифрових технологій на основі онлайн- і мобільних сервісів, а оптимальним напрямом їхньої діяльності є поєднання традиційних банківських технологій з інноваціями фінтехкомпаній, що дозволить сфор му вати нову структуру індустрії банківських послуг.