Застосування бенчмаркінгу в системі управління підприємством - Христенко, Олена; Манжос, Станіслав (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено теоретичні погляди нау ковців щодо трактування поняття «бенчмаркінг». Проведення бенчмаркінгу забезпечує підприємству формування додаткових конкурентних переваг. Визначено особливості застосування бенчмаркінгу в системі управління на провідних зарубіжних та вітчизняних підприємствах. Запропоновано правила, яких необхідно дотримуватися під час застосування бенчмаркінгу в системі управління підприємством.