Актуальні питання обліку та оподаткування засобів індивідуального захисту на підприємстві - Буркова, Людмила (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено особливості розмежування малоцінних предметів на основні та допоміжні. Освітлено особливості обліку малоцінних предметів на підприємстві в цілому та засобів індивідуального захисту зокрема, а також порядок контролю за їх видачею у встановлені строки, експлуатацією, зберіганням i списанням.