Формування лізингових відносин на ринку нерухомого майна в Україні - Запорожець, Світлана (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено особливості формування лізингових відносин на ринку нерухомого майна в Україні. Визначено спільні і відмінні риси між іпотечним банківським кредитуванням і фінансовим лізингом об’єктів нерухомого майна житлового призначення. Досліджено інституціональні передумови функціонування лізингових відносин на ринку нерухомого майна в Україні, проаналізовано кількісні параметри надання лізингових послуг.