Розвиток роздрібного банківського бізнесу в сучасних умовах організації банківської системи України - Костогриз, Вікторія; Філатова, Юлія (Фінансовий простір, 2018)
Визначено особливості розвитку роздрібного банківського бізнесу в сучасних умовах організації банківської системи України. Проведено аналітичну оцінку сучасного стану роздрібного бізнесу в банках України. Досліджено концентрацію роздрібного банківського ринку України. Виявлено основні проблеми, що стримують розвиток роздрібного банківського бізнесу України. Запропоновано комплекс заходів щодо вдосконалення організації роздрібного банківського бізнесу.