Інвестиційна політика у стратегії розвитку регіону - Маренич, Анатолій; Пилипенко, Вадим (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто основні характеристики стану інвестиційної діяльності в Черкаській області та визначено економічні передумови її подальшого розвитку. З’ясовано, що Черкаська область є інвестиційно привабливим регіоном і має можливості для поліпшення конкурентоспроможності на ринку інвестицій. Запропоновано напрями поліпшення інвестиційної привабливості області з метою подолання перешкод.