Інноваційні підходи до мотивації праці - Кравченко, Олена (Фінансовий простір, 2018)
Розглядаються основні мотива-ційні фактори, які впливають на працівників. Розглянуто і проаналізовано мотиваційні механізми, які застосовуються в провідних країнах світу. А також запропоновано основні інноваційні підходи до мотивації, які можна застосовувати на вітчизняних підприємствах, в установах, організаціях.