Банківське інвестиційне кредитування сільськогосподарських підприємств в Україні - Чепелюк, Ганна; Цистан, Ірина (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто сучасний стан банківського інвестиційного кредитування сільськогосподарських підприємств в Україні та сформовано пропозиції щодо його вдосконалення з метою розвитку сільського господарства та економіки в цілому.