Управління активами і пасивами банку як фактор забезпечення фінансової стійкості - Шварц, Олександр (Фінансовий простір, 2015)
В статті розглядається сутність процесу управління активами і пасивами банку, досліджуються основні цілі цього процесу. Обґрунтовується роль управління активами і пасивами в забезпеченні фінансової стабільності банку.