Проблеми запровадження обов’язкового медичного страхування в україні та заходи щодо їх розв’язання - Дробот, Ярослав; Бороденко, Аліна (Фінансовий простір, 2015)
В статті обґрунтовується необхідність реформування системи охорони здоров’я України шляхом запровадження обов’язкового медичного страхування, а також визначено можливі варіанти її реформування.