Методика організації облікового забезпечення спільної діяльності без створення юридичної особи - Гарапко, Наталія (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена актуальному питанню облікового відображення господарських операцій, що виникають при здійсненні спільної діяльності без створення юридичної особи. Досліджено особливості організації обліку та виявлено податкові наслідки здійснення такого виду діяльності.