Інноваційні механізми фінансування суб᾿єктів аграрного виробництва України - Гмиря, Вікторія; Ткаченко, Наталія (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено теоретичні аспекти організації інноваційних механізмів фінансування аграрного виробництва України. Визначено пріоритетні напрями залучення додаткових фінансових ресурсів в аграрне виробництво. Запропоновано механізм залучення інноваційних джерел фінансування аграрного виробництва.